El Premià s’enfonsa ofegat per l’arbitratge

Publicado: noviembre 23, 2011 en Futbol

Els col·legiats van voler tornar a ser protagonistes dissabte passat en el partit que enfrontava el Montcada i el Premià de mar. El 4-0 definitiu sembla contundent però els locals no van fer gaire mèrits per endur-se els tres punts, simplement van aprofitar les decisions arbitrals que van perjudicar els forasters.

Els dos conjunts eren conscients de la importància que tenia guanyar aquesta jornada, essent rivals directes, perquè un ascendria a meitat de taula i podria respirar tranquil i l’altre es rel·legaria a les posicions més retrassades. Amb això, el Premià va sortir més ambiciós i va enviar la pilota al pal en dues ocasions en tan sols 10 minuts. Els de casa, sense previ avís, van avançar-se en el marcador en una jugada estratègica i des d’aleshores els maresmencs van tenir la sort d’esquenes. Quinze minuts més tard, arribava el segon gol fruit d’un embolic de rebots que va acabar afavorint altre cop els locals.
Amb l’adversitat, el Premià va llançar la tovallola abans de temps. L’arbitratge no va ajudar gens a animar els premianencs i només començar la segona meitat el central David Bellido va ser expulsat molt rigorosament, com succeïria un quart d’hora més tard amb el davanter Pol Llovet. El Montcada, amb dos efectius més sobre el terreny de joc, va sentenciar amb dos gols arribant als quatre, tot i que no va demostrar superioritat qualitativa, solament numèrica.

Per acabar d’arrodonir la festa, l’àrbitre va voler afegir quatre minuts de descompte. Tot estava decidit ja feia estona i de res servia allargar l’agonia. Precisament d’això es va queixar el segon entrenador del Premià, la perfecta premisa per expulsar-lo també a ell. El sumatori total de targetes als visitants va ser de nou grogues i tres vermelles (una pel segon entrenador) mentre que els locals únicament en van rebre dues.

En declaracions del davanter premianenc Nil Peñate «va ser vergonyós, amb el 3-0 ens va voler compensar xiulant un penal a favor que ell mateix es va encarregar d’anul·lar». El resultar deixa l’equip en una situació crítica amb només nou punts, ben a prop de les posicions de descens.