L’Alella venç amb dificultat un bon Atlètic de Masnou

Publicado: noviembre 22, 2011 en Futbol

El derbi d’aquest cap de setmana es va resoldre per una diferència curta (2-0) al municipal d’Alella. Ambdós conjunts, distanciats en la classificació per 13 punts, van ser incapaços de resoldre les jugades i només els canvis efectuats pels verds van oxigenar l’equip i van permetre imposar-se cap al final de l’enfrontament.

L’ambient a l’estadi local convidava a gaudir d’un espectacle que tant masnovins com alellencs es van esforçar per donar. Lluny de dur el ritme del partit, a la primera part l’Alella es va limitar a córrer darrere la pilota. L’Atlètic es va imposar al mig del camp i la columna vertebral de les abelles de Masnou va aconseguir connectar en nombroses ocasions amb la vertical atacant, contundent a l’hora de finalitzar però imprecisa per materialitzar les ocasions en gols. En aquest sentit, el primer període va ser un passeig visitant en relació al joc, que es va mantenir igualat amb alguna jugada aïllada dels de casa que no va inquietar la porteria contrària.

A la segona meitat, l’entrenador de l’Alella va fer set canvis que van respondre perfectament a les espectatives i van donar un cop d’efecte al matx. Així, el recent entrat Nelson Gallardo, com ja fés la setmana passada, va desequilibrar el marcador (1-0) al minut 69 en una obertura a la banda dreta que va encertar a engaltar amb força al primer pal i a la qual el porter només va poder respondre amb un acte reflex insuficient per aturar el llançament. Deu minuts més tard, al 79, Pau Juhera, també suplent, va fer el segon gol en una acció de rebot que va acabar picant davant la sortida del porter. Al revés de la primera, la segona part va destacar pel domini sense problemes de l’Alella i arran del 2-0, per una relaxació dels locals i una pressió desesperada dels masnovins.

Amb aquests tres punts, l’Alella es manté líder en solitari en espera del que pugui fer el Sant Pol, amb sis punts i dos partits menys. El Cabrils va perdre per 5-4 davant l’Arenys de mar, qui li pren la tercera posició. Aquesta setmana l’equip que descansa és l’Alella, de manera que el segon classificat, a l’igual que la resta de conjunts, es pot acostar al líder.

Per més informació sobre la classificació, els resultats de la setena jornada o els enfrontaments que tindran lloc a la vuitena, visiteu el següent enllaç: